Om Sjømatdagene
Sjømatbedriftene fortsetter suksessen. I fjor var Sjømatdagene 25 år, og var en en suksess med veldig mange gode foredrag, men i år ønsker vi å utvikle konferansen videre og få til et enda bedre arrangement. Sjømatdagene har utviklet seg i takt med næringen, og arrangementet er i dag befestet som en av de største og viktigste møteplassen for hele næringen.
Talere på
Sjømatdagene
Se hvordan sjømatnæringen kan være en del av løsningen på verdens klimautfordringer. Vi har samlet mange av de viktigste stemmene som foredragsholdere og deltakere - meld deg på Norges viktigste møteplass for sjømatnæringen på Hell fra 14. - 15. januar.

Vidar Gundersen
Direktør for bærekraft i BioMar Group

Bob Wolpert
Corporate Senior Vice President & Chief Strategy and Innovation Officer, Golden State Foods

Andre Skjelstad (V)
Medlem Næringskomiteen

Trond Henriksen
Leder, Strategi og Teknologi - ATEA

Karl Johan Reite
Forsker - SINTEF Ocean

Cecilie Myrseth (Ap)
Medlem Næringskomiteen

Geir Pollestad (Sp)
Leder av Næringskomiteen

Finn-Arne Egeness
Seafood Analyst i Nordea Bank AB

Otto Gregussen
Generalsekretær - Norges Fiskarlag

Atle Hamar (V)
Statssekretær - Klima- og miljødepartementet

Alf-Gøran Knutsen
Daglig leder - Kvarøy Fiskeoppdrett

Bjarne Håkon Hanssen
Partner og seniorrådgiver - Kruse Larsen

Nina Jensen
CEO - REV Ocean

Webjørn Barstad
Konserndirektør - Lerøy Seafood Group ASA

Bente E. Torstensen
Divisjonsdirektør - NOFIMA

Martin Langaas
Direktør Flyfrakt - Avinor

Henriette Undrum
Vice Precident - Equinor ASA

Harald Tom Nesvik
Fiskeri- og sjømatminister

Camilla Moe
Kategorisjef for fersk fisk i Norges Gruppen

Håvard Wollan
Adm.dir. i Biokraft

Bengt Rune Strifeldt(FrP)
Medlem Næringskomiteen

Halfdan Mellbye
Advokat/Partner - SANDS

Erik Wold
Konferansier

Torgeir Knag Fylkesnes (SV)
Nestleder Næringskomiteen
Vi møtes på Scandic Hell - prisbelønt for sin frokost og plassert kún 600 m fra flyplassen.
Velkommen til Scandic Hell, hotellet som vant prisen for fylkets beste hotellfrokost i 2019! Scandic Hell er et av Norges største og mest fleksible kurs- og konferansehotell, sentralt plassert kun 600 m fra Trondheim Lufthavn Værnes. Hotellet har en perfekt beliggenhet for deg som vil kombinere forretning og fornøyelse, og er godt tilrettelagt for familier på reise.
På Scandic Hell spiser du frokost, lunsj og middag i vår populære restaurant Amelia, som flere ganger har vunnet fylkets Twinings Best Breakfast-kåring. Kjøkkenet er kjent for sitt fokus på å levere matopplevelser med bruk av lokale råvarer. Vårt eget konditori står bak en fristende dessert- og kakebuffet. I våre bankettsaler serveres fantastiske festmiddager og storslåtte julebord for opptil 700 personer.
Vi tilbyr gratis shuttlebuss i ukedagene fra 07-10 og 15-19, som enkelt tar deg til og fra flyplassen. I juli kjører vi fra 07-13 i ukedagene. Gratis parkering er tilgjengelig for alle våre gjester, og vi tilbyr fri Wi-Fi i alle hotellrom og fellesområder.

Våre sponsorer



Se et glimt fra 2019
Meld deg på nå!
Meld deg på den viktigste konferansen for sjømatnæringa.


Sjømatdagene er et årlig arrangement for alle som har interesse for sjømatnæringa. Sjømatdagene arrangeres av Sjømatbedriftene.

Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Følg oss gjerne
på sosiale medier!
Day(s)
:
Hour(s)
:
Minute(s)
:
Second(s)