Nyheter

Sjømatdagene 2020 er i gang

Sjømatdagene 2020 er i gang

på Hell, 14 - 15 januar 2020Da er vi endelig i gang med Sjømatdagene 2020, og vi har en stor økning i antall deltakere fra i fjor. Temaet for årets konferanse er «En blå vei til en grønn framtid». Artistene Runa Hestad Jenssen og Gjermund Larsen startet konferansen...

read more
Løsningen er i det blå

Løsningen er i det blå

på Hell, 14 - 15 januar 2020Bente E. Torstensen er direktør for divisjon for akvakultur i Nofima. Hun mener sjømatindustrien kan løse en del av verdens klimaproblemer knyttet til matproduksjon.  Bente E. Torstensen er direktør for divisjon for akvakultur i Nofima. Hun...

read more
Et bærekraftig løft for flyfrakten

Et bærekraftig løft for flyfrakten

på Hell, 14 - 15 januar 2020Direktør for flyfrakt i Avinor, Martin Langaas, arbeider med å få fisken vår ut til alle verdens hjørner. På Sjømatdagene 2020 presenterer han tanker på hvordan sjømatindustrien kan være med på å skape en mer bærekraftig flyfrakt.  –...

read more
På sporet av den nye tid

På sporet av den nye tid

på Hell, 14 - 15 januar 2020Det nye sporbarhetssystemet Fresh Insights til IBM vil gi en ny tid for matindustrien. Sammen med IBM, Atea og det amerikanske selskapet Golden State Food, er Kvarøy Fiskeoppdrett involvert i pilotprosjektet som kommer til å endre hvordan...

read more
Programmet er klart

Programmet er klart

på Hell, 14 - 15 januar 2020 Nå har vi oppdatert programmet for Sjømatdagene 2020. Vi har et variert program med mange spennende foredragsholdere som tar pulsen på det som rører seg i bransjen. Se bare her: sjomatdagene.no/program Gå ikke glipp av verdenslanseringen...

read more
SJØMATDAGENE 2020 – En blå vei til en grønn framtid

SJØMATDAGENE 2020 – En blå vei til en grønn framtid

på Hell, 14 - 15 januar 2020 Hvordan kan sjømatnæringen være en del av løsningen på verdens klimaproblemer – og unngå å være en del av problemet? Dette er hovedtemaet under Sjømatdagene 2020, den årlige konferansen for alle som arbeider med, for eller i sjømatnæringen...

read more
Fiskeriministeren kommer – kommer du?

Fiskeriministeren kommer – kommer du?

på Hell, 14 - 15 januar 2020I tradisjon tro deltar fiskeriministeren på Sjømatdagene. Harald Nesvik har sagt ja til å komme på Sjømatdagene 2020 for å dele sine perspektiver om sjømatnæringa. Gå ikke glipp av en unik mulighet til å treffe landets ledende politiker...

read more
Erik Wold er konferansier

Erik Wold er konferansier

på Hell, 14 - 15 januar 2020Erik Wold er en av landets skarpeste og mest erfarne journalister og programledere, med årelang erfaring fra NRK. Han har siden 1990 vært programleder for profilerte NRK-programmer som Dagsnytt Atten, Morgennytt, Frokost-TV, Standpunkt og...

read more
Årets navn kåres på Sjømatdagene

Årets navn kåres på Sjømatdagene

på Hell, 14 - 15 januar 2020Årets navn-prisen deles også i 2020 ut under Sjømatdagene. Vi er i Sjømatbedriftene veldig glad for at Fiskeribladet bruker Sjømatdagene til å dele ut den gjeve prisen årets navn i norsk sjømatnæring. Øystein Hage, redaktør i Fiskeribladet,...

read more

Sjømatdagene er et årlig arrangement for alle som har interesse for sjømatnæringa. Sjømatdagene arrangeres av Sjømatbedriftene.

Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no

Følg oss gjerne
på sosiale medier!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)